dimarts, 11 de juny del 2013

Un altre que diu bajanades



I és que a mi em cau bé aquest tipus, sempre he pensat que ha fet coses interessants al teatre. Però amb aquesta declaracioneta s'hi acaba de lluir. 
No creu en les banderes. Ni jo. Apa vès. Les banderes són un símbol i dir això és com dir que no creus en que les banderes identifiquen un país, o  potser que no creus en els països, en la seva existència? Que cony vols dir realment??? Que no ets sents identificat amb cap bandera?  Ah! potser és això, jo tonta de mi!
Els que són com ell no volen ser etiquetats de "nacionalistes" ni d'independentistes. No volen que els polítics els facin servir d'abanderats de cap causa, i llavors, cauen en aquestes bajanades sense sentit, totalment absurdes i totalmentt idiòtiques.
És que potser són  es creuen tan universals que no són d'enlloc? És que potser no han nascut en un poble/ ciutat/ barri/ carrer??? Es que potser no viuen a algun lloc i van com nòmades de racó de  galaxia món a racon de món? Cretins en dic jo. Si  és que no són d'enlloc no estimen cap lloc, si no es senten del seu barri/carrer/poble/ciutat/pais és   que no  l'estimen ni el respecten. Estan per damunt de les coses terrenals: ells, els pijo-progres són eteris, són atmòsfera i oxigen, suren a 200 metres damunt dels nostres caps; i nosaltres som la púrria que ens preocupem per on vivim, per casa nostre i perque a més tenim sentiments per la terra que ens ha parit.

Au vinga, aneu a cagar!
 
 
El Periodico avui 11/06/2013