dijous, 2 de maig del 2013

Tonta

Hi ha alguns tios que em posen tonta o molt tonta. Això em passa amb en George Clooney o em en Brad Pitt i no té res d’especial perquè a moltes ens deu passar el mateix oi?
Però que em passi amb tios que no son guapos  o   ni tan sols famosos   o algun que fins i tot són anònims i objectivament lletjos  potser seria tema per consulta de psicòleg.
En Francesc Homs. No sé que té aquest home que  em fa pensar en coses porques. Estic tarada. Mira que n’és de normal tirant a "masa normal i tot", és més he vist que es nascut al mateix any que jo però es conserva molt pitjor que jo, i en canvi... vès per on jo m’hi veig amb ell.
Hi ha un tio a l’autobús que agafo cada tarda que també em dona molt morbo. És un tio hippiós, bé hippiós no ho sé, però una mica penji. Porta arracada, va tirant  a mal vestit i té un cabell bastant greixós mig ros  o mig blanc no ho sé descriure (deuen ser una mena de reflexes). Té una nàpia descomunal. (Suposo que aquí rau part del  seu atractiu) i sempre, sempre,  sempre té una cara de mala llet que t’hi cagues.  Resumint, no seria en absolut un tio per mi. Però tinc pensaments lascius amb aquest individu cada vegada que el veig.

Un altre tio que em posa molt tonta és Hugh Laurie. De fet no és l’actor qui m’agrada és el personatge de House. Algunes ties estem  genèticament programades  perquè ens agradin els tios cabrons sigui quin sigui el seu aspecte físic. I per això   deu  ser que aquest personatge em provoca tan morbo (ara ja no el veig, sniff  ).
Reso perquè em desprogrami algun dia i m’agradin els tios "bona persona" però això després dels intents fracassats per fer-me creure a mi mateixa que m’agradaven ja intueixo que no arribarà mai. A més són avorrits de collons. Però em segueixo meravellant del tema del Francesc Homs ai vès quina cosa!


PS.I què m'en diueu del de la foto? A Les Miz estava d'espant.

4 comentaris:

Cristina ha dit...

El de la foto, el de la foto!!!!

Anna ha dit...

Ja se sap que cadascú té el seu gust, però l'Homs???? De debò? No ens barallarem pas!

Kuroi Neko ha dit...

A mi no em sembla lleig l'Homs, tot i que reconec que no és el meu tipus.
M'agrada molt el Joel Joan i també el Matt Bommer. Però els hi deu agradar a moltes! hehehe

Teresa ha dit...

Sí Anna és demencial. Ho sé!
Kuroi celebro que algú cregui que no tinc tan mal gust!! hehe
Cristina, el de la foto és bestial!! A més aqui ha quedat espectacular.