dijous, 30 de maig del 2013

Para vosotros que vivís en Catalunya


 
Los resultados demuestran que en Catalunya el conocimiento de la lengua española que se obtiene depués de la educación secundaria es superior al de la mediana del Reino de España. Los informes del ministerio de educación avalan la efectividad del sistema en el dominio no sólo de la lengua catalana si no también de la lengua española. Una minoria se empeña en lanzar un mensaje totalmente falso argumentando que una educación basada en la inmersion lingüística impide el aprendizaje del español cuando los datos objetivos demuestran que no es así. El Gobierno de España quiere implantar una ley que no tiene ningún sentido, que no mejora el nivel educativo, ni la calidad de la enseñanza, al contrario,   y que lo único que consigue es segregar y poner sobre la mesa un debate que hasta hace unos meses era inexistente. Os están usando a vosotros hispanohablantes como polvorín. ¿Habéis pedido serlo? ¿De verdad queréis entrar en esta mierda de batalla campal que dicta el PP?
Creía que eráis más inteligentes, más tolerantes y más democrátas y que por eso viviaís aquí.
 
 
 
PS.  En el fons penso que aquest tema no es mereixa cap post. La llei no es  tirarà endavant serà ignorada pel poble perque no té ni cap ni peus. Haver de barallar-se amb orangutans cada vegada que els donen una cadira al Congreso  fa molta mandra i ja cansa.

3 comentaris:

Anna ha dit...

El problema és que aquest post no el llegiran els de Madrid, ni els de Valladolid, ni els d'Extramadura, etc. a qui estan menjant l'olla a base de bé des de diaris i TVs.
L'hauries d'enviar a algun lloc on tingués més ressò.
Per cert, ja vaig sentir que havies "intervingut" en el programa de La Tribu ;-)

Teresa ha dit...

Anna, Si busquen trobaran el meu post perque és en castellà, per això l'he escrit. Vaig deixar un comentari al FB de la Tribu però no sé si el van mencionar al programa. No sempre el puc escoltar sencer.

Garbí24 ha dit...

Cortines de fum per no deixar veure els problemes reals. Tu ho has dit, ningú en farà ús, però ens hauran distrt una bona estona.