divendres, 12 d’agost del 2016

Renovant rutines estivals

Jo tanco l'any a l'estiu quan faig vacances. Les vacances són una rutina establerta any rera any.

Cada estiu ni que sigui per pocs dies coincidim tota la família,  si no tos de cop, esglaonats anem apareixent a la casa que lloguem un parell o tres de setmanes i tornem a fer vida en comú, vida de clan. D'uns anys ençà  amb més colla: parelles i/o fills que  es van sumant a la tribu. I per mi, tot i que té moments atabaladors, és molt divertit.
Aquest serà el primer any després de molts que tindré algú especial per a compartir-les.
Em fa il·lusió, em fa respecte, em fa feliç poder oferir els meus llocs a  algú que forma part de la meva vida, transmetre els sentiments que tinc pels racons estimats. Explicar secrets dels indrets  que conec,  fer descobrir anècdotes, passejades i experiències. Dir: a casa fem això, o  anem aquí o ens banyem allà. Vols fer-ho?


2 comentaris:

Garbí24 ha dit...

és el cicle de la vida, qui ara ho viu per primera vegada, amb els anys farà el teu paper i et dirà recordes quan m'ensenyaves tal o qual? Hem de viure-ho al màxim perquè passa volant.

Garbí24 ha dit...

és el cicle de la vida, qui ve ara per primer cop d'aquí uns anys farà el teu paper i et dirà: te'n recordes de quan m'ensenyaves això i fèiem allò.