diumenge, 29 de setembre de 2013

Feina nova: desassossec intern


He començat una feina nova que comporta jornades de treball més llargues, més estrés i la ingent tasca d'aprendre com funciona una nova empresa, un nou sistema informàtic i una nova dinàmica  laboral amb caps i companys desconeguts. El que això significa és un estat de neguit i nerviosisme que m'acompanya dia i nit, inclòs el cap de setmana. Només m'he tranquil.litzat anant a fer una sortida al bosc. Molt fructifera no ha sigut: quatre bolets molt ressecs i un mini-ram de clavells de moro, però això ha estat suficient per retrobar una serenor que em calia davant la setmana caòtica i frenètica que m'espera encetar demà.

3 comentaris:

José Luis Ríos Gabás ha dit...

Espero que tu estado de inquietud sea corto, ya que siempre es más cansado que trabajar con algo ya conocido. Lo más fructífero de tu paseo creo que ha sido encontrar cierta serenidad.
Desde hace algún tiempo camino durante una hora casi cada día, no por bosques, ya que no los tengo cerca, sino por caminos agropecuarios, o sea, cultivos y granjas, y esta actividad contribuye sin duda a que todo vaya mejor. Aunque sólo sea mirando.
Tu fotografía creo que tiene ciertas connotaciones campestres agradables y positivas, entre el mantel, la jarra, el color de la pared, la radio, la sombra de la lámpara que parece adivinarse y la cesta con lo que contiene.

Un saludo

Anna ha dit...

Enhorabona per la nova feina! Tot i que et comporti més estrés en un principi, suposo que s'agrairà a finals de mes. És més a prop de casa? Imagino que tothom et deu dir que "tal i com estan les coses, ja pots estar contenta d'haver trobat una nova feina!" Tot i així, no deixis que t'exprimeixin!
A mi el bosc també sempre em reporta benestar.
Una abraçada.

joan gasull ha dit...

Els canvis sempre són durs, però és bo de pensar que serà per millor.
Bona setmana i calma mooooolta calma.