dijous, 17 de març del 2016

Col·laboració

Cada any pels volts d'aquestes dates, a l'inici de la primavera m'agafa una mena d'energia per fer plans,  per organitzar l'estiu, per dur a terme coses que em fan il·lusió.
Moltes vegades són petits projectes que tenen a veure amb millores a casa, no pas grans empreses sino idees que tinc que crec que poden contribuir a assolir un nivell superior de benestar. 
Molta inspiració la trobo al Pinterest. Porto ja un temps sent usuària d'aquesta xarxa, i  hi tinc uns quants taulells amb temes que m'interessen, molts relacionats amb la decoració,  amb l'estil (sigui de vida o de vestir) , amb l'estètica de les coses o amb les meves afeccions.
L'any passat  la veta em va sortir per arreglar el meu balcó, plantar rosers,  comprar un llimoner i tunejar  un racó insuls  que no tenia cap gràcia. No és que hagi millorat dràsticament, però bé, sí que és més agradable.


Enguany a part de la meva dèria dels canvis i millores,  m'han regalat un projecte fantàstic que és col.laborar amb una exposició de peces de ceràmica. Participar en un esdeveniment així m'omple de ganes, gratitud i alegria. I a més a més puc aprendre un  munt de coses! 

2 comentaris:

Garbí24 ha dit...

doncs bon entreteniment i a aprendre molt, que en tot mai sabem prou.

Anònim ha dit...

Saps que en el meu balcó no hi ha res? Però quan dic res, vull dir res, ni un miserable test, ni una taula, ni una cadira, res de res, hi tinc el llum i encara gràcies.