dimecres, 23 de juliol del 2014

Ayo I'm tired of using technology...

Smart cities, hotels i cafès amb wifi, ciutats tecnològiques, escoles amb pissarres digitals, milions de persones amb telèfons mòbils intel.ligents, internet a l’abast arreu on es va, conectats per saber-ho tot, per coneixer quant més millor, l’informació ens desborda, ens colapsa, ens ofega i al mateix temps  nens que no tenen garantits tres àpats al dia, avis vivint en pisos sense calefacció, infravivendes on s’amunteguen persones per a dormir, llits calents amb immigrants arribats dins de camions de carn fraudulenta, fabeles urbanes al centre de Barcelona on es recull xatarra, gent que utiliza menors per a demanar almoina. 

Semblen universos paral.lels però no és així. Conflueixen en el temps i en l’espai, ens creuem amb ells, fins i tot aquests universos es relacionen entre ells i  ens n’adonem i no ens agrada. 

Alguna cosa està mal pensada desde l’inici i és molt difícil saber com es pot arreglar. Podem arribar a tenir totes les dades imaginables  a tocar dels notres dits però això indiscutiblement no ens fa, en absolut, més savis.




1 comentari:

Garbí24 ha dit...

Alguns han arribat al punt que la tecno els fa més burros. Les coses en la seva mesura solen ser bones, cal saber-les utilitzar.
Un molt bon apunt.