dimecres, 17 de setembre de 2014

Vainilla i Caramel

Els serveis d’Aena són una delicia, en concret  i molt especialment aquests espais  humits, de bafarada humana i xafogosa que s’identifiquen  amb uns símbols masculí i femení a la seva porta i que habitualment reconeixem com a lavabos, sanitaris, wáters, comunes, retrets,  inodors, excusats i letrines... 

Últimament em veig obligada a ser una usuaria més d’aquests meravellosos serveis més sovint del que voldria i m’agradaria deixar palesa una observació que em sembla inaudita, sorprenent i completament fora de lloc.
Em pregunto a qui per Déu se li va acudir que era una bona idea ambientar els wàters del tots els aeroports d’Espanya amb la fètida i barata fragància vainilla-caramel?

Qui va tenir la genialistica idea , de pensar que una fragància  calorosa, empudegadora i enganxosa com aquesta tindria un efecte relaxant o convidaría a entrar en aquests espais  sense tapar-se el nas i no sortir corrents per falta d’aire?
Cada vegada que travesso el llindar l’aroma incontrolable m’ataca els narius i em deixa absolutament fora de combat. Les neurones es neutralizen i ja no sóc capaç de pensar, què hi anava a fer allà dins, només em venen unes irresistibles ganes de marxar quan més aviat millor. Entro ràpid, micciono, em rento les mans i fujo. Tot sense respirar.

El gran pensador del departmanert de marketing d’aena o de l’empresa que sigui, (ves a saber tu qui n’és el titular d’això ara…) es va cobrir de glòria quan va decidir ensolfatar els banys públics amb aquesta pudor ofensiva. Deixa el pobre viatger ko i li elimina fins i tot les necessitats d’excretar qualsevol materia líquida o sòlida que pogués tenir al cos just abansde travessar aquell dintell.
Jo li perfumaría el cervell a veure si deixa de pensar una mica.


5 comentaris:

Anna ha dit...

Estic d'acord amb tu, però no has pensat que potser ésustament el que volen? Que la gent no s'hi quedi massa estona i així evitar taps?

joan gasull ha dit...

Sovint el qui ho pensa no es un usuari

pons007 ha dit...

Potser justament buscaven aquest efecte, que la gent passes el més ràpid possible pel bany i que el deixes ràpidament lliure pel següent ;)

Teresa ha dit...

Ostres tots tres dieu el mateix! Jo crec que potser els qui han decidir fer-ho aixó pensen que l'olor és "agradable".

Kuroi Neko ha dit...

Potser és agradable en un altre context. Assegut a la cadira d'un despatx prenent un cupcake i un capucino...