dimarts, 24 de maig del 2016

Malfactors

Durant un temps vaig treballar amb un delinqüent, amb un criminal i mentre hi treballava cada dissabte a la nit, en el seu dia a dia ell delinquia, cometia un crim que va ser molt sonat a tot Catalunya.
D'això en farà uns  divuit o vint anys i recentment m'he assabentat que l'home és fora de la presó des de fa ja uns anys. S'ha instal·lat en una contrada diferent de la que ell venia  per recomençar amb la seva vida, suposo.
Algú que l'ha trobat m'ha dit que  allà on s'ha establert segueix entabanant, enganyant o mentint  a gent per passar desapercebut i que no se sàpiga el que va fer.
Era un individu perillós. Ja ho era abans de que fes el que li va costar la garjola. Traficava amb armes, amenaçava gent, xulesc, fanfarró i de ment molt curta. Intentava relacionar-se amb gent pública, carrecs polítics municipals, policies, funcionaris, etc… per fer i desfer les seves malifetes.
Tenia dona ( una mica curteta pobra) i filla.

Fa pensar que estem envoltats de gent desconeguda que poden arribar a ser malvats i nosaltres no en sospitem ni el més mínim.

3 comentaris:

Garbí24 ha dit...

i malauradament n'hi han molts, masses, i encara surten massa aviat de la garjola.

Anònim ha dit...

Amb quina gent t’ajuntes...

Teresa ha dit...

Tota la raó Joan.
Pons, pel meu gust no m'hi ajunto pas. De vegades t'hi ajunten sense voler.