dimarts, 31 de maig del 2016

No fa Gràcia, Gràcia

Escolto i llegeixo amb consternació els esdeveniments sense sentit que passen a Gràcia. Per començar la fal.lacia del “banc expropiat” que no és ni un banc ni es va expropiar.
És un local d’un particular que val una picossada de lloguer cada més i que l'ajuntament ha pagat per fer callar un grupet d'alternatius que hi puguin fer ”les seves coses”.
A mi m'encantaria que l'alcalde de Comarques em pagués per mi i els meus compis un local super xulo, amb despatxets moníssims, amb aigua, calefacció i llum de franc,  per poder fer manualitats, reunions revolucionaries,  cursets d'espeleologia i trobades de tupper-sex.
Però no és així, la realitat és crua i puta per a la majoria i si volem fer tot això ens hem de buscar la vida.  Pel que sembla el qui no plora no mama, cert,  però el fet aquests llardosos es passen el dia plorant i mamant, i perdoneu que us ho recordi, però mamen dels impostos que paguem els pringats assalariats que treballem i que ens foten directament de l’IRPF de la nostra nòmina .
No en tenim prou amb els polítics, enxufats, càrrecs anomenats a dit, directius d'elèctriques que a sobre ara n'ha sortit una altra d'espècie de paràsits: els llardosos alternatius amb els seus gossos, les seves cerveses, les seves okupacions, i les seves manifestacions. I ara els hi haurem de pagar els "bancs expropiats", és a dir el local d'un particular  a 5500 Euros de lloguer al mes.
Sona molt xupi-mega-guai, anar contra el sistema però parasitar la societat és fer-se encara més còmplice del sistema. Un sistema ja podrit de per si i que no és sostenible.
Jo els duria tots a pagès a treballar i a guanyar-se les garrofes, llaurant camps, donant pinso als porcs vuit hores seguides, muntant i desmuntant bastides i tancats o carregant troncs als boscos de Gävle, o els tancaria en un call center  barallant-se amb trucades de gent emprenyada de debò, allà aguantant de valent, allò sí que té mèrit, ah i per quatre duros que no es pensin que es forraran amb onze hores de salari i que acabaran tan frescos i que podràn anar a fer un taller  de papiroflèxia després i sortir de marxes.
Nanos, desperteu d'una puta vegada i obriu els ulls al món real.


3 comentaris:

kira permanyer ha dit...

No puc estar més d'acord amb tu. Si vols canvis, fes-los però des de el dialeg no a cops de pedra dintre d'una democràcia, es clar...

Jo visc en una zona molt maca, de bosc amb cases moltes ocupades per OKUPAS. Resulta que els hi agraden les cases... ells es lleven quan volen, jo a les 6.30 del mati, roben la llum del carrer, tenen cotxe i el que es més graciós mobil amb internet... Dic jo que si creus tant en el que prediques, fora avantatges de tecnologies creades per capitalistes (whatsapps, internet, llum electrica, ect) Però no, volen tot el que dona una societat capitalista sense pagar peatge... no puc. Si vols canvis, comença per tu mateix.

Anònim ha dit...

Perquè a més volem un local al mig d’un barri indie i pijo de la zona alta de Barcelona, no es podrien conformar en un poble on hi ha cases abandonades del mig del Pirineu.

Garbí24 ha dit...

i el fet de consentir-ho només estem fent un paradís per tots els penques que no tenen ganes de treballar. Consentir això és predicar a favor d'una societat de vagos, tots hem de tenir drets però no val a que uns haguem de pagar imposts i els altres no, perquè són anti sistema. Si trenquem el sistema, de on sortiran els cotxes, motos mòbils i tot el que necessiten per viure contra el sistema.
A pic i pala tots...inclosos els que els hi ho consenteixen